Gratis advies bel 0644504436

Budgetcoach Euro-buddy Den Haag

Beste Monica

Sorry dat het even duurde maar hier dan de recensie.

Na jaren aanmodderen met een onverkoopbaar huis en baby op komst was ik het overzicht helemaal kwijt hoe ik er financieel voor stond. Monica heeft mij hierbij geholpen en gezorgd dat ik weer op de goede weg zit. Ik had dit zetje in de rug echt even nodig.

Het is prima als u alleen mijn voornaam erbij zet.
Groetjes Meryam

Lieve Monica,

Heel erg bedankt nog dat je mij en mijn kinderen weer een toekomst wilde geven met al je hulp. Zonder jou had ik het niet meer gered financieel. Ik raad ook echt iedereen aan om jou als budgetcoach te nemen, Dikke kus Lies

 

Bij deze beveel ik Monica van der Hoorn van harte aan als budgetcoach. Ik heb nooit echt een financieel overzicht gemaakt maar het lukte allemaal wel. Tot ik een aantal rekeningen niet kon betalen,. Omdat ik niet wist hoe ik e.a. het beste op kon lossen besloot ik bij www.schuldenplein te zoeken naar iemand die mij kon adviseren. Mijn keus viel op Monica. Samen hebben wij de financiën doorgenomen, Wat ik vooraf erg prettig vond was dat ik zelf de regie in handen kon houden. Maar ik hoefte geen moeilijke gesprekken te voeren met de schuldeisers. Het maandoverzicht was in het begin voor mij niet helenmaal duidelijk maar nu begrijp ik dat ik zelf bedragen in kan vullen en op die manier iedere maand dit overzicht zelf kan actualiseren. Als het goed is ben ik over 6 maanden schuldenvrij. Ik zou deze budgetcoach ook aan anderen aanbevelen.

Roxy Rotterdam

Beste Monica,

In het begin was het heel moeilijk. We moesten veel dingen opgeven en dat viel niet mee. Eigenlijk wilde we alleen de budgetcoach opgeven, want leuk was het niet al die brieven lezen. Jij gaf duidelijk aan wat nog wel kon en wat niet meer, maar wij moesten zelf kiezen. Al snel wilde we ermee kappen, maar jij wist ons te overtuigen om door te gaan. Niet alle financiële problemen zijn nu opgelost, maar we hebben in ieder geval overzicht en geven niet meer uit dan nodig. Bedankt voor je praktische tips om te besparen.

AnoniemIk wil je nogmaals bedanken voor al je werk. Mijn man en ik zijn je daar erg dankbaar voor. Het was uiteindelijk het geld waard. Marion

Beste Monica
Bedankt we hebben alles weer op orde we kunnen er voorlopig weer blijven wonen. Bep en Gerard.
Fam. Klazenmevrouw v/d Hoorn

Hier met An en Henk. We hebben iedere euro weer op zijn plaats. We weten nu hoe we het moeten doen. Sorry nogmaals we hadden er wel een puinhoop van gemaakt. Bedankt voor je begrip en je geduld.

An