Gratis advies bel 0644504436

Budgetcoach Euro-buddy Den Haag

Beste cliënt,                                                                                           

Geld is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is net of geld alles bepaald. Ik kijk hier anders tegen aan. De mens bepaald zelf en heeft hier geld voor nodig.

Mijn naam is Monica van der Hoorn.

Na mijn HBO opleiding voor Maatschappelijk Werkster heb ik 10 jaar gewerkt voor de Sociale Dienst. In deze periode is mijn interesse voor hulpverlening, maatschappelijk en financieel, aanzienlijk gegroeid. Vaak ging mijn begeleiding verder dan alleen het verstrekken van een uitkering.

Ook heb ik 10 jaar gewerkt in dienst van het Arbeidsbureau. Dit onderdeel heet nu Werkbedrijf en valt onder het UWV. Ik heb behalve het innemen van aanvragen voor een WW uitkering ook mensen begeleid die een uitkering hadden bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt.

In 2007 heb ik meegewerkt aan de oprichting van "De Werkacademie" voor het UWV en heb daar diverse trainingen gegeven. In 2009 heb ik zelfstandig en volgens eigen concept een Werkacademie opgericht voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg in de Gemeente Voorburg.

Door het werk wat ik heb gedaan, gecombineerd met mijn interesse voor alles wat met geld en kwaliteit van leven te maken heeft, heb ik over dit onderwerp veel kennis opgedaan.  

Ik ben gecertificeerd budgetcoach en gecertificeerd debiteurencoach onafhankelijk en lid van de Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches. Omdat Euro-Buddy de afgelopen jaren veel klanten heeft bediend beschik ik over een ruime ervaring in het opzetten van budgetplannen en het regelen van schulden.

Mijn motto is "Doe meer met minder". Inmiddels heb ik een aantal Euro-Buddy's bereid gevonden om samen te werken zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,
Monica van der Hoorn