Gratis advies bel 0644504436

Budgetcoach Euro-buddy Den Haag

Doelstelling: Het verbeteren van de algehele financiële positie van de cliënt.

De Budgetcoach heeft kennis over alle zaken die te maken hebben met inkomen, uitgaven subsidies en regelingen. Ook kan zij u ondersteunen bij het oplossen van eventuele schulden of het realiseren van speciale wensen.

Zij komt bij u thuis en maakt voor u een financieel plan voor de gewenste situatie. Inclusief een advies hoe u uw inkomsten kunt verhogen, uw uitgaven kunt beperken en eventuele schulden kunt oplossen.

Op verzoek regelt uw budgetcoach ook het aanvragen van vergoedingen en de aangifte belasting.

Bij schulden krijgt u advies en de benodigde handvatten om deze zoveel mogelijk te stabiliseren of op te lossen. Bij een te laag inkomen kijken we samen hoe we dit kunnen oplossen. Budgetcoach Euro-Buddy is hierin gespecialiseerd.

Waarom is het verstandig minstens een keer per jaar een afspraak te maken?

Er kan van alles veranderen in uw gezinssituatie. Denk hierbij aan geboorte van kinderen, de aankoop van een woning, echtscheiding of dreigend ontslag. Wetten en regelingen worden ieder jaar weer aangepast.

Ieder jaar zijn er weer nieuwe zaken waarop u kunt besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het veranderen van de tarieven voor gas- en licht of de combipakketten van internet.

Een goede budgetcoach is onafhankelijk, heeft kennis van zaken en is discreet, praktisch en betrokken.

De budgetcoach bij Euro-Buddy is natuurlijk goed opgeleid, onafhankelijk en geeft alleen vrijblijvend advies. U bepaalt 

zelf wat u met dit advies doet. Het blijft natuurlijk altijd uw geld en uw leven.