Gratis advies bel 0644504436

Budgetcoach Euro-buddy Den Haag

Veel werkgevers geven aan dat zij regelmatig worden geconfronteerd met loonbeslagen.Zij weten en erkennen dat hun medewerkers financiële problemen hebben.

De vraag is moet u daar als werkgever nu wat mee doen? En zo ja waarom?

Het antwoord is ja. Het heeft namelijk gevolgen voor uw bedrijf.
Iedere werkgever wil een goed functionerende en gemotiveerde medewerker.

Mogelijke gevolgen voor u als werkgever als uw werknemer financiële problemen heeft.


Daling arbeidsproductiviteit     
Ziekteverzuim
Vermindering van prestaties. 
Veranderende werksfeer op de werkvloer
Onoplettendheid, het niet goed opvolgen van werkprocedures.
Aanvragen voorschot op salaris

Loonbeslag
Concentratie problemen 
Fraude gevoeliger
Stress
Gezondheidsklachten
Werknemer leent geld van collega’s.

Eigen schuld dikke bult. Maar niemand maakt bewust veel schulden om vervolgens het probleem bij een ander neer te leggen. Velen proberen juist veel te lang alles alleen op te lossen.

Natuurlijk is de schuldenaar zelf verantwoordelijk maar dit maakt het juist zo lastig om hulp te zoeken bij anderen. De oplossing is niet de schuldenaar in eigen sop gaar te laten koken maar in een vroeg stadium iets te doen al is het alleen al omdat u als werkgever er ook last van heeft.

Voorkomen is beter dan oplossen.

Preventief aan de slag kan veel ellende en kosten besparen. Maak uw werknemer hierop attent via bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een stukje in uw personeelsblad. Neem budget coaching op in uw secondaire arbeidsvoorwaarden of betaal de kosten voor uw werknemer waarna maandelijks een verrekening volgt met het salaris.

Door samenwerking met diverse partijen beschikt Budgetcoach Euro-Buddy over een dekkend landelijk netwerk en heeft ervaring met trajecten voor personeelsleden en klanten van diverse publieke en private organisaties. Budgetcoach Euro-Buddy onderscheid zich door een zeer persoonlijke aanpak waarin met de belangen van alle partijen rekening wordt gehouden. Er worden duidelijke afspraken op papier gezet bij aanvang van het traject en er vindt een heldere terugkoppeling plaats aan de werkgever.

Er staan diverse Euro-Buddy's voor u klaar om u van dienst te zijn.

Belt u gerust voor een kennismakingsgesprek.