Gratis advies bel 0644504436

Budgetcoach Euro-buddy Den Haag

Administratie op orde.

Geen tijd of zin om zelf uw administratie te doen? Hulp nodig bij het opzetten van een goede administratie?  Blijf de post maar op een hoop liggen? 

Waarom niet uitbesteden.

Uw financiën op orde begint bij een goede administratie. Samen zetten wij een administratie op die voor u het handigst is.U woont in het Buitenland?

Gaat u emigreren, terug naar uw land van herkomst of u gaat tijdelijk in het buitenland werken? Budgetcoach Euro-Buddy Den Haag behartigd op dit moment voor een aantal klanten hun belangen hier in Nederland.

Financien op orde.

Voorblad van het budgetplan

Ik kom bij u aan huis. Samen zetten wij uw inkomsten en uitgaven op papier. U kunt de nodige vragen stellen over uw financiën. U wilt bijvoorbeeld een studie volgen of met vakantie en wilt hiervoor reserveren. Na dit bezoek maak ik voor u een financieel overzicht van de huidige situatie en de gewenste situatie met daarin verwerkt alle mogelijkheden om uw inkomen te verhogen en te besparen. Dit overzicht krijgt u digitaal aangeleverd. En ook op papier in een mooie map die u als naslagwerk kunt gebruiken. U betaalt eenmalig voor het complete pakket.

Of u uiteindelijk besluit al mijn adviezen op te volgen is aan u het is ten slotte uw geld.

Belastingaangifte

Euro-Buddy doet uw belastingaangifte met of zonder budgetadvies.

Schuldenvrij.

Het oplossen van uw schulden. Geld genoeg om alle rekeningen te betalen. Euro-Buddy heeft hier ruime ervaring in en kan u hierin goed adviseren en begeleiden.

Jaarlijkse check-up.

Ieder jaar kan uw persoonlijke situatie wijzigen. Hierdoor kunnen bepaalde vergoedingen wijzigen of komt u voor bepaalde vergoedingen ineens wel in aanmerking. U kunt met al uw vragen bij mij terecht. Bovendien zorg ik ervoor dat uw overzicht wordt geactualiseerd. De onafhankelijke budgetadviseur heeft altijd het beste met u voor.